Cultura 01/07/2021

5 espectacles del Grec dins de museus i amb entrada gratuïta

Artistes com Ferran Utzet i Azkona i Toloza canvien els escenaris per les sales d'exposicions

1 min
'Un altre dia diví' es veurà al Museu Picasso

BarcelonaEl Festival Grec eixampla els horitzons de les arts escèniques amb una programació que inundarà els museus amb creacions en directe. Aquests són els espectacles del festival per a espais com el Museu Picasso i el Born CCM. L'entrada és gratuïta.

1.

'A_MEN (Treball, dones i migracions)' a la fàbrica Oliva Artés del Muhba

A partir de la idea de la memòria col·lectiva, Veronica Capozzoli construeix una reflexió sobre les dones treballadores. L'espectacle parteix del circ però el fusiona amb el moviment, el text i l'audiovisual per abordar la industrialització a Barcelona. 3 i 4 de juliol.

'A_MEN'
2.

'Els colors de la pluja' al Born CCM

La companyia El Martell ha creat una peça a partir de l'exposició actual del Born, Per una educació en llibertat. El muntatge aprofita l'arquitectura de l'espai per explicar la història de dos nens que, després de la pluja, esperen els raigs de sol. 3 i 4 de juliol.

3.

'Dansa nèctar' al Jardí Botànic del Museu de Ciències Naturals

Ominira és un trio de músics ecologistes de guitarra, trompeta i electrònica que portarà al Museu de Ciències Naturals una instal·lació sonora sobre el paper dels insectes pol·linitzadors en els ecosistemes mediterranis. 4 de juliol.

4.

'Un altre dia diví' de Ferran Utzet al Museu Picasso

Dos intèrprets, tancats dins una caseta tancada i protegits de la mirada del públic, expressen les seves reflexions i intenten buscar sentit a l'existència. Els espectadors els observaran des dels seus telèfons mòbils en una performance escènica que recorda Els dies feliços. 7 i 8 de juliol.

5.

'La col·lecció: petita caixa d’eines' d'Azkona i Toloza al Museu Etnològic

Azkona i Toloza col·loca una petita caixa d'eines plena d'imatges d'antigues colònies espanyoles al Museu Etnològic. L'espectacle és una reflexió sobre com veiem els altres, sobretot els que reconeixem com a diferents. 21 i 22 de juliol.

stats