Mobilitat
Política Cort 14/02/2024

Palma tindrà més taxis en temporada alta

Cort aprova que els 1.200 vehicles puguin fer feina sense limitacions de maig a octubre

1 min
Taxistes circulant per Palma.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dimecres ampliar al màxim el temps dels taxistes als carrers durant la temporada alta per fer front a la demanda existent. L'acord, tancat a la Mesa del Taxi, té el vistiplau de tots els grups polítics i permetrà que els 1.200 taxis de Ciutat puguin circular durant tot el dia.

El mes d'abril els taxistes faran feina durant quatre dies i tindran una jornada lliure, mentre que de maig a octubre podran treballar cada dia durant tot el dia. Per a aquests mesos, s'estableix un sistema de cinc grups amb llibertat total i la condició que a cada cicle i grup una setmana la dediquin al servei a Ciutat.

Durant el mes de març estarà vigent el mateix horari i servei d'hivern. Els divendres, dissabtes i vespres de festiu de març i abril s'autoritza la totalitat de la flota a prestar servei de 22 a 06 h.

Finalment, la Mesa ha acordat que en les pròximes reunions s'abordarà el tema de les llicències temporals de taxi amb vista a la temporada de primavera i estiu.

stats