Política Cort 13/06/2023

Neus Truyol: "Trobarem aliats per mantenir les normatives proposades al PGOU"

MÉS per Mallorca assegura que farà una "oposició radical i valenta" i que durà "les veus de l'esquerra alternativa"

2 min
Miquel Àngel Contreres, Neus Truyol i Kika Coll, aquest dimarts, abans de l'assemblea del partit.

PalmaLa cap de llista i portaveu de MÉS per Palma, Neus Truyol, ha defensat aquest dimarts, abans de l'assemblea del partit, que a partir d'ara la seva funció serà fer una "oposició valenta i radical". Entre les mesures que es preveuen clau en la propera legislatura és la continuació del Pla General d'Ordnació Urbana (PGOU) de Palma, del qual encara s'ha d'aprovar la part detallada. Sobre això, Truyol ha reconegut que es necessiteen majories, però ha assegurat que vetllaran "perquè totes les polítiques i normatives que s'han avançat aquests anys, inclòs el PGOU, no retrocedeixin".

En aquest sentit, ha afirmat que creu que trobaran "aliats per mantenir les normatives" que havien proposat al Pla General. "Som conscients que a la part detallada hi ha normativa vinculada a l'ús turístic, al lloguer turístic, als possibles nous hotels o infraestructures o licitacions de bars i restaurants. Cal posar ordre i seny, però el PP i Vox ja han dit que no els hi pareixen bé les nostres mesures. Per això haurem de fer aliances amb associacions d'empresaris i veïns", ha declarat Truyol.

"Votarem en contra de les propostes que no vagin en la línia de plantar cara als poders conservadors. També farem propostes en els plenaris perquè es puguin sentir les veus de l'esquerra alternativa per ampliar els drets i llibertats", ha explicat Truyol, en referència a com es materialitzarà aquesta oposició "valenta i radical". Segons la portaveu de MÉS per Mallorca, "el PP i Vox són dues cares de la mateixa moneda", atès que els populars "han atemptat històricament en aquesta ciutat contra els drets i llibertats". 

Així mateix, el partit defensarà l’interès general davant els intents del nou govern municipal d’afavorir els interessos de les minories més riques i benestants. “Palma no és un hotel, ni una immobiliària. Defensarem els drets dels veïnats i veïnades a viure a la nostra ciutat. I plantarem cara als poders de sempre, als qui volen fer negoci d’aquesta ciutat”, ha afirmat Truyol.

stats