Política Cort 31/05/2023

Fulgencio Coll afirma que Vox "no posarà en perill" el canvi de batlia a Palma

El líder de Vox a Palma ha dit que si abans del 17 de juny no hi ha acords municipals, no obstaculitzarà el nou govern de Cort

ARA Balears
1 min
Fulgencio Coll, al despatx de Vox a Cort.

PalmaEl candidat de Vox a la batlia de Palma, Fulgencio Coll, ha afirmat aquest dimecres que si abans de la constitució de l'Ajuntament de Palma no hi ha acords municipals "no posarà en risc el canvi a Cort ni farà res en contra del que han demanat els ciutadans". Així ho ha declarat en una entrevista amb la cadena Cope, tot i que –de moment– no està concedint declaracions a cap altre mitjà.

De moment, però, el líder de Vox a Palma encara no ha iniciat els contactes amb el PP, la llista guanyadora de les eleccions municipals a Cort. Per això, preguntat sobre si reclamaran una quota de govern a Cort, Coll ha contestat que prefereix "ser prudent" i que, primer escoltarà "el que hagi de dir Jaime Martínez". "Està clar que ells han tret el millor resultat i nosaltres, un resultat extraordinari", ha afegit.

Sobre el fet que Jaime Martínez hagi afirmat que vol governar en solitari, tal com va dir en declaracions a l'ARA Balears, Coll ha considerat que es tracta "més aviat d'hipòtesis, que no de declaracions de Jaime Martínez". "Esperaré la seva cridada i, amb molt de gust, aniré perquè puguem abordar el futur dels ciutadans", ha afegit.

stats