Política Cort 30/11/2023

L'EMT mantindrà les mateixes tarifes el 2024, sense la gratuïtat

L'Ajuntament de Palma també ha informat aquest dimecres que treu 87 ofertes de feina d'Ocupació Pública

ARA Balears
1 min
El regidor espera poder bonificar alguns perfils a partir de l'any que ve.

PalmaL'Ajuntament de Palma mantindrà les mateixes tarifes que hi havia vigents en el període 2021-2022 –previ a la gratuïtat– amb vista al 2024, segons ha informat la portaveu municipal, Belén Soto, aquest dimecres després de la junta d'acords de govern del Consistori. Així, l'EMT "no aplicarà cap increment d'aquestes tarifes municipals per al 2024", ha indicat Soto, mentre que es "recuperaran les bonificacions establertes per a determinats grups i col·lectius en situació de major vulnerabilitat".

87 places d'Ocupació Pública

D'altra banda, la regidora d'Hisenda, Funció Pública i Govern Interior, que dirigeix Mercedes Celeste, ha aprovat aquest dimecres una oferta d'Ocupació Pública de 87 llocs de feina a diferents àrees i especialitats. "Preveu una oferta de 87 places, 65 de les quals són de taxa de reposició i 22 corresponen a la taxa específica, és a dir, aquelles que encara que no siguin susceptibles d'oferta per estabilització sí que són ocupades de manera temporal i ens permet oferir-les per reduir les ràtios de temporalitat i arribar al 8% marcat per la llei", ha declarat.

Així mateix, l'edil ha avançat que ja s'ha engegat el procés de concurs oposició per al Cos de Bombers, per la qual cosa una vegada es publiqui al BOE començarà el procés de presentació de candidatures. En total, s'ofereixen 26 places, 4 de les quals corresponen a l'oferta pública del 2020, 15 places del 2022 i 7 places del 2023.

stats