Sant Sebastià
Política Cort 27/01/2023

El concert d'Antònia Font podrà acollir fins a 26.000 persones

L'EMT, el tren i el metro augmentaran el servei per incentivar l'accés en transport públic a Son Fusteret

2 min
Escenari concert Antònia Font

L'Ajuntament de Palma ha anunciat aquest dimecres que el concert d'Antònia Font podrà acollir fins a 26.000 persones, 8.000 més de les previstes inicialment, alhora que ha reforçat les freqüències de bus, metro i tren per accedir al recinte de Son Fusteret el pròxim dissabte dia 28. L'objectiu del dispositiu especial de mobilitat és evitar possibles perills derivats de la gran quantitat de gent que es preveu hi acudeixi.

El recinte s'obrirà a partir de les 17 hores, una hora abans del previst també per "facilitar i escalonar" l'entrada dels assistents, mentre que el concert arrancarà a l'hora ja anunciada, les 20 hores, i acabarà a les 22.30 hores previsiblement, segons ha confirmat la regidora de Participació Ciutadana, Clàudia Costa.

L'Ajuntament ha habilitat un dispositiu de mobilitat especial.

En bus

Per arribar-hi

Des de l'Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) s'ha habilitat un bus llançadora que a partir de les 16 hores fins a les 20 hores farà el recorregut des de la plaça d'Espanya fins a Son Fusteret. Aquesta mesura és complementària a la Línia 10 del bus urbà (EMT) que cobreix diàriament l'itinerari amb una freqüència mitjana de 15 minuts.

Per tornar

El mateix bus llançadora també cobrirà la tornada fins al centre. A partir de les 22.30 hores, cada 15 minuts, sortirà un vehicle des de Son Fusteret fins a la plaça d'Espanya. El servei es combinarà amb la Línia Nocturna 3 que, a partir de les 23 hores i fins a les 6 hores, cobreix l'itinerari Germans Escales - sa Indioteria.

Totes les línes i els horaris de l'EMT es poden consultar aquí.

En tren

Per arribar-hi

Quant al tren, el Consorci de Mobilitat del Govern ha augmentat en cinc anades i cinc tornades la línia que connecta l'estació Intermodal amb Inca i, per tant, la freqüència fins a Inca es reduirà a 15 minuts.

Per tornar

A partir de les 22 hores i fins a les 2 hores, també cada 15 minuts, sortirà un tren fins a Inca. Pel que fa a Manacor i sa Pobla, la freqüència tindrà menys cobertura, i sortirà un tren cada 45 minuts que cobreixi aquests dues darreres destinacions.

Totes les línes i els horaris de lel tren es poden consultar aquí.

En metro

Per arribar-hi

Tot i que habitualment els dissabtes capvespre no hi ha servei de metro, en aquesta ocasió, des de les 16.15 hores i cada 20 minuts en sortirà un des de l'estació Intermodal fins a Son Sardina.

Per tornar

En acabar el concert, a partir de les 22.15 hores, cada 10 mins, sortirà un metro fins a l'estació Intermodal.

Totes les línes i els horaris del tren es poden consultar aquí.

stats