Balears 08/05/2014

Jaume Sastre es declara en vaga de fam per l'educació

El membre de l'Assemblea de Docents exigeix al Govern que s'assegui a negociar amb el col·lectiu

Arabalears
1 min

PalmaDe la vaga indefinida a la vaga de fam. Els docents de Balears estan disposats a intensificar la lluita contra el TIL i les imposicions a l'educació, ara, amb una vaga de fam en la qual estan disposats a participar diversos professors. L'objectiu és seguir pressionant el Govern perquè faci marxa enrere i demostrar que el col·lectiu docent seguirà en peu de guerra mentre la Conselleria d'Educació no segui a negociar.

El professor i membre de l'Assemblea de Docents, Jaume Sastre, s'ha declarat en vaga de fam avui per exigir al Govern de José Ramón Bauzá que s'assegui a negociar amb el col·lectiu docent.

La vaga de fam és una de les mesures de pressió civil més extremes i pot fer acabar aquest curs escolar 2013-2014 amb molta tensió a les aules. Si finalment es confirma que els docents prenen aquesta mesura, es tractaria de la segona fam contra el Govern Bauzá. La primera la va protagonitzar un membre de Jubilats per Mallorca, Jaume Bonet, en protesta per l'arraconament del català a l'administració amb la darrera modificació de la Llei de Funció Pública.

stats