Balears 24/10/2017

Tanquen la piscina interior de Son Hugo per una fissura estructural

El termini d’obertura dependrà de la valoració tècnica, però inicialment es preveu que podria ser d’un mes

Ara Balears
1 min
Una imatge d'arxiu de la piscina interior de Son Hugo, la qual ha estat tancada per una fissura.

PalmaL'Institut Municipal de l'Esport de Palma ha decidit tancar la piscina interior de Son Hugo per motius de seguretat després de detectar una fissura a l'estructura. De moment, l'equip tècnic està valorant l'abast de la reparació, per la qual cosa el termini d'obertura dependrà de l'informe dels tècnics. Inicialment es preveu que es podria tornar a obrir al públic d'aquí a un mes.

La resta d'espais esportius de Son Hugo, com el gimnàs d'abonats, les activitats de fitness, les terrasses i el solàrium, es mantindran en els horaris habituals. Durant aquest temps els abonats podran utilitzar les vuit piscines restants de l'IME.

En aquest sentit, l'IME, que ha demanat disculpes als usuaris pels inconvenients que puguin generar, ha anunciat que els abonats i la gent que realitza cursets no hauran de pagar durant el temps que la piscina estigui tancada.

Així mateix, l’IME n'ha informat la Federació de Natació i els clubs, i al llarg del matí n’està informant els usuaris i cursetistes de les activitats aquàtiques a través de missatges a mòbils, web i cartells informatius a les instal·lacions.

A hores d’ara, utilitzen la piscina els abonats a l’IME, 1.300 cursetistes, 2 clubs de waterpolo i 4 clubs de natació. Els equips de natació adaptaran aquest dies els seus entrenaments a Son Hugo, de manera que modificaran la seva rutina i passaran a exercitar-se al gimnàs del centre.

stats