EDUCACIÓ
Balears 16/03/2017

Son Moix acull 1.700 estudiants de les proves Cangur

La 18a edició ha aconseguit reunir un total de 13.136 participants a les Illes

Ara Balears
1 min
/ AJUNTAMENT DE PALMA

Palma1.700 estudiants s'han reunit aquest dijous a Son Moix, una de les seus escollides per dur a terme les proves Cangur que organitza la Societat Balear de Matemàtiques. La tinent de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll; el rector de la UIB, Llorenç Huguet, i el conseller d’Educació i Universitat, Martí March, els han donat la benvinguda.

Aquesta prova de matemàtiques, que es convoca arreu del món, té com a objectiu principal estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes i aconseguir atreure el màxim nombre de participants. Aquesta edició ha aconseguit reunir un total de 13.136 estudiants de les Illes. "Aquestes proves creixen cada any i demostren que les matemàtiques són una eina de futur, en què es posen a prova el raonament, l’enginy i la intuïció”, ha destacat Moll.

Més de 7 milions d’estudiants de més de 50 països inicien la prova al mateix temps; l’hora oficial per realitzar la prova és a les 9.30 hores. Els alumnes de les Balears continuen amb una gimcana matemàtica després d’un descans.

La Societat Balear de Matemàtiques organitza aquestes jornades a diferents punts de Mallorca, Eivissa i Menorca amb el suport de la Universitat de les Illes Balears i la Conselleria d’Educació i Universitats, a més de la col·laboració de l’Ajuntament Palma, entre d’altres institucions.

stats