Balears 17/04/2018

El Govern recorrerà contra la sentència del TSJIB que permet tirar endavant les Fontanelles

L'empresa promotora del centre comercial ha celebrat la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Balears i ha ofert diàleg a les autoritats balears

Ara Balears
1 min
ses fontanelles

PalmaLa promotora del centre comercial de les Fontanelles, Unibail Rodamco, ha manifestat la seva "total disposició" per establir "un procés dialogat" amb les autoritats de Balears que permeti "desenvolupar el millor projecte possible en un curt termini".

L'empresa del projecte comercial de les Fontanelles ha celebrat en un comunicat la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Balears, que ha anul·lat la denegació de l'autorització autonòmica per part del Govern i ha reconegut a la promotora el dret d'obtenir la concessió d'aquesta llicència. "La sentència és molt clara i és favorable a tots els arguments que hem exposat per fer valer el nostre dret", han assenyalat.

El Tribunal Superior de Justícia reconeix a la promotora el dret de tirar endavant el centre comercial de les Fontanelles. L'entitat ha dit que manté "un diàleg permanent amb els col·lectius locals i les entitats de l'entorn més representatives" amb l'objectiu d'integrar en el projecte del centre comercial "els interessos i les preocupacions" que els han traslladat. "No es tracta de fer el nostre projecte, sinó de fer allò que sigui millor per a la Platja de Palma".

El passat 10 d'abril, la Gerència d'Urbanisme va aprovar l'extinció de la llicència atorgada el 29 de juliol del 2014 per a la construcció de 22 edificis d'ús indeterminat per a equipar el centre de les Fontanelles. Amb aquesta mesura, si l'empresa vol una llicència d'edificació, n'haurà de sol·licitar una de nova, que serà "més restrictiva". Segons que marca el Pla d'equipaments comercials del Consell de Mallorca, les dimensions del complex no podran superar els 2.500 metres quadrats.

stats