Balears 29/12/2017

Sant Josep retira 18 vehicles abandonats de diversos punts del municipi

En dos setmanes s’han retirat 18 vehicles malgrat reconèixer que es tracta d’un procés lent per “les qüestions administratives prèvies”

Armando Tur
1 min
Sant Josep retira 18 vehicles abandonats de diversos punts del municipi

Sant JosepL’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, a Eivissa, ha retirat 18 vehicles abandonats en dos setmanes. La meitat dels cotxes els va retirar la setmana passada i l’altra meitat les ha retirat aquesta. Des del consistori asseguren que voldrien haver tret abans aquests cotxes “conscients del problema que suposen”, però reconeixen que hi ha “qüestions administratives prèvies a la retirada que no es poden eludir”. Des de Sant Josep diuen que la majoria d’aquests vehicles es trobaven en estat de “ferralla”, quedant “poc més del xassís”, però que encara així “l’Ajuntament té obligació d’intentar trobar els propietaris” i que la Policia ha de “relacionar i comprovar els objectes o documentació que hi pugui haver-hi al seu interior”.

A més, a més des de l’Ajuntament asseguren que al dipòsit municipal ja ni hi caben més cotxes, sobretot rere cada estiu on s’acumulen els cotxes que es fan servir com a “taxis pirata”, creant una manca d’espai que endarrereix la retirada.

Tanmateix, l’Ajuntament preveu continuar amb les retirades, que de moment, es concentren en aquells que es troben en pitjors condicions i els que poden obstaculitzar les vies o suposar perill per altres conductors o vianants alhora que es continua la tramitació dels expedients per poder, tan aviat com es resolguin, continuar retirant altres vehicles dels carrers i camins del municipi.

stats