Les cinc rutes ciclistes més populars de l'Estat són a Mallorca

Strava, una xarxa social per a esportistes centrada en el ciclisme i el 'running', ha publicat un informe a partir de les dades recollides dels seus milions d'usuaris

Les cinc rutes ciclistes més populars de l'Estat són a Mallorca. Ho assenyala un estudi realitzat a partir de les dades de milions d'usuaris de la xarxa social per a esportistes Strava. Així, segons indica l'empresa, el fet que Mallorca copi les cinc primeres posicions pel que fa a les rutes més populars podria ser degut a l'elevat nombre de cicloturistes que visiten les carreteres mallorquines.

Així, les cinc rutes més populars per als usuaris d'aquesta xarxa social centrada en el ciclisme i el 'running' són:

  1. Carretera del Port de Pollença a Alcúdia (132.555 activitats/mencions)
  2. Port de Pollença (111.596 activitats)
  3. Pujada al mirador de Formentor (73.230)
  4. Coll de la Batalla (73.228)
  5. Coll de la Creueta (73.014)

Així, aquestes cinc rutes acumulen un total de 463.623 activitats/mencions a la xarxa social.

De totes maneres, la massiva presència de ciclistes a les carreteres mallorquines no és l'única referència al ciclisme de les Illes. Segons l'estudi, els ciclistes de les Illes Balears són els que més distància recorren de l'Estat, ja que en les seves sortides fan una mitjana de 65,9 quilòmetres. En segona posició se situen els ciclistes de Cantàbria, amb una mitjana de 56,9 quilòmetres per sortida, i en tercera posició els d'Àlaba, amb la mateixa distància.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF