LA CRISI DE PODEM
Balears 30/12/2016

Seijas revela les tres condicions de la classe mèdica per acceptar la infermera Gómez com a consellera de Salut

Podem ha ratificat l'expulsió de la diputada balear

Ara Balears
1 min
Seijas, al Parlament, observada pel diputat Carlos Saura i el secretari general de Podem, Alberto Jarabo. / ISAAC BUJ

PalmaEn una entrevista a IB3 Ràdio, Seijas ha revelat que la classe mèdica va condicionar l'acceptació de la infermera Patricia Gómez com a consellera de Salut amb tres requisits: l'expulsió de Daniel Bachiller, el suport a la creació de la Facultat de Medicina i el reconeixement de la carrera professional mitjançant complements de sou.

La Comissió de Garanties estatal de Podem ha ratificat l'expulsió del partit de la diputada balear Montse Seijas, com ja va fer dijous passat respecte de la presidenta del Parlament, Xelo Huertas, per haver amenaçat de votar contra els pressupostos per beneficiar el seu company Daniel Bachiller.

Segons la resolució feta pública avui amb data de 28 de desembre, els òrgans estatals de resolució de conflictes de Podem confirmen íntegrament la resolució de la Comissió de Garanties regional, que el 4 de desembre va fer fora Seijas, Huertas i Bachiller per haver vulnerat el codi ètic del partit.

"Resulta pertorbadora la frivolitat amb què es plantegen decisions tan rellevants per a la ciutadania, com els motius per aprovar o denegar els pressupostos que afecten milions de persones, d'un representant públic al Parlament", indica la Comissió de Garanties en la seva resolució, contra la qual no es pot recórrer internament.

L'òrgan del partit considera que Seijas ha incorregut en "infraccions molt greus" dels estatuts de l'organització i, a més d'expulsar-la, l'insta a "inhibir-se de qualsevol comportament públic en nom de Podem".

stats