Balears 09/09/2013

Rafael Perera critica l'abús dels tràmits urgents i avisa que no pensa dimitir

L'advocat també ha carregat més directament contra la manera de governar de l'Executiu amb relació al decret llei del TIL

Ara Balears
1 min

Palma.El president del Consell Consultiu, Rafael Perera, s'ha convertit en una de les veus més crítiques amb les formes del Govern Bauzá. Almenys pel que fa a l'entorn del mateix Partit Popular, ja que n'ha estat membre i ha portat molts casos relacionats amb els seus dirigents, com fou la defensa inicial de Jaume Matas en el cas Palma Arena i de Gabriel Cañellas pel cas del túnel de Sóller. En una entrevista concedida al Diario de Mallorca , ahir advertia que precisament perquè es considera "un dels advocats del PP" vol defensar la seva independència "en el marc del Consell Consultiu", òrgan que assegura que no admet pressions per part del Govern. Fa uns dies, però, ho hagué de recordar al president amb una carta en la qual li manifestava les seves queixes pel tracte rebut quan el Govern decidí d'un dia per l'altre no impugnar la Llei de costes quan ja estava en marxa el dictamen del Consultiu. Segons explica Perera, Bauzá encara no l'ha rebut ni s'ha programat la reunió. En tot cas, l'advocat assegura que contra les veus que parlen de menysteniment per part de l'Executiu i fins i tot d'un intent de fer-lo dimitir pensa continuar al càrrec.

Ahir, l'advocat també feia declaracions en un altre rotatiu en què carregava més directament contra la manera de governar de l'Executiu amb relació al decret llei del TIL. "Un govern que governa a partir de decrets lleis és un mal govern, no estaríem en els marges d'una societat democràtica", explica l'advocat a El Mundo , on també afirmava que tot i considerar legal el procediment avisa que no és gaire correcte abusar-ne.

stats