Balears 05/09/2017

El PSIB considera “precipitada” la manifestació contra la massificació turística

El PP fa befa de Podem per cridar a la participació quan estan donant suport al Govern

Jaume Vinyas
1 min
El portaveu parlamentari del PSIB, Andreu Alcover,  i la diputada Maria José Camps, aquest dimarts, en roda de premsa.

PalmaEl portaveu parlamentari del PSIB, Andreu Alcover, ha considerat aquest dimarts “precipitada” la manifestació convocada per a dia 23 de setembre, a Palma, contra la massificació turística. “S'estan fent les passes per mirar de controlar el problema”, ha assenyalat fent referència al decret llei, aprovat dilluns, que regula definitivament el lloguer turístic.

Alcover ha deixat clar que els socialistes no assistiran a la manifestació i no ha volgut valorar la crida a la participació que ha fet el secretari general de Podem, Alberto Jarabo, qui, en declaracions a la Cadena SER, ha justificat l'oportunitat de la convocatòria per la manca de valentia del Govern en matèria turística.

Qui també ha confirmat que no hi participarà ha estat el PP. La portaveu parlamentària, Marga Prohens, ha criticat durament les paraules de Jarabo. “Podem encara no s'ha assabentat que ja no està al 15-M”, ha assegurat. A això ha afegit que, “si tant es consideren el partit de 'la gent' i la seva 'gent' continua manifestant-se, potser és perquè no ho està fent suficientment bé a les institucions”.

stats