Balears 19/09/2017

La proposició de llei contra les prospeccions a la Mediterrània decau definitivament

El PP i Ciutadans mantenen el vet a la tramitació de la iniciativa al Congrés i deixen el Constitucional com l'única possibilitat

Ara Balears
1 min
El portaveu parlamentari del PSIB, Andreu Alcover, ha confirmat, al Parlament, la decisió de la Mesa del Congrés.

PalmaEl portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, ha confirmat aquest dimarts que el PP i Ciutadans han mantingut, a la Mesa del Congrés, el vet a la tramitació parlamentària de la proposició de llei contra les prospeccions a la Mediterrània, que, d’aquesta manera, decau definitivament.

“El Congrés ha certificat la traïció del PP i Ciutadans als ciutadans de les Illes Balears, votant en contra de repensar el vet del govern d'Espanya a una llei aprovada unànimement al Parlament autonòmic”, ha lamentat Alcover. “Si algú tenia algun dubte del posicionament del PP i Ciutadans respecte de les prospeccions, avui ha quedat resolt, perquè han votat en contra de debatre aquesta llei al Congrés i d'aturar les prospeccions a la Mediterrània”.

Alcover ha carregat contra l’"esquizofrènia política” del PP i Ciutadans, que "no entenem de cap manera, votant a favor de prohibir les prospeccions a Balears i en contra a Madrid".

A partir d'ara, Alcover ha apuntat que “hem d'estudiar les vies a seguir”, sense descartar el recurs del Parlament al Tribunal Constitucional.

stats