Balears 09/12/2015

La promotora de les Fontanelles recusa Noguera i Cort n'ajorna l'arxivament

Dos missers d'Unibail Rodamco han presentat un escrit al·legant "enemistat manifesta" del tinent de batle just abans de la reunió d'Urbanisme

Ll. Planas
1 min
L’aturada del macrocentre comercial a la zona humida arriba quan en els terrenys ja s’han acabat pràcticament les obres d’urbanització.

PalmaLa promotora del macroprojecte comercial de les Fontanelles ha presentat un escrit de recusació contra el tinent de batle d’Urbanisme de Palma, Antoni Noguera (MÉS), perquè s’abstingui sobre aquest expedient. Dos missers d’Unibail Rodamco han presentat l’escrit davant Cort minuts abans de la reunió del consell de Gerència d’Urbanisme que havia d’aprovar l’arxivament de la sol·licitud d’aquest projecte, perquè no ha aconseguit reunir els permisos exigits.

Davant l’acció de la promotora, segons ha explicat després el mateix Noguera, s’ha decidit deixar el punt sobre la taula fins a la setmana que ve, quan s’hagi pogut estudiar la resposta jurídica a la seva recusació com a tinent de batle d’Urbanisme. L’escrit al·lega una “enemistat manifesta” de Noguera cap al projecte de Palma Springs. Aquest ha assegurat que l’Ajuntament es mantindrà ferm per fer complir la legalitat i procedir a l’arxivament de la sol·licitud de la promotora per no incórrer en inacció.

stats