PLANIFICACIÓ DE CENTRES
Balears 31/05/2016

El professorat d'ESO farà una hora menys de classe a la setmana

Educació fa públics els criteris d'establiments de quotes i grups per al proper curs 2016-17

M.g.
1 min
PROVES CENTRALITZADES  Amb la llei Wert, l'Estat farà les proves per avaluar les competències bàsiques a quart d'ESO i també la selectivitat.

PalmaUna hora menys de classe a la setmana per al professorat de Secundària. Aquesta és una de les novetats que afecten al proper curs escolar i que deriven del compliment de l'Acord marc de setembre de 2015. També s'ha destacat la reducció de les ràtios a 4t d'Educació Infantil, una de les promeses del Govern per intentar pal·liar la massificació a les aules dels centres públics.

Per primera vegada, la Conselleria d'Educació ha detallat quins criteris objectius es duran a terme per determinar les quotes de professorat. En aquests dies es posaran a disposició dels centres. Educació ha destacat que és el primer cop que es du a terme aquesta mesura, cosa que suposa un exercici de transparència.

El primer pas per planificar el curs és determinar el nombre d'estudiants que ha de tenir cada centre educatiu. En funció del nombre d'unitats i la composició de cada centre, es decideix el conjunt de professorat que s'assigna.

stats