Balears 10/06/2014

La patronal madrilenya demana que es col·loquin fotos dels prínceps a fàbriques, empreses i comerços

La CEIM també demana la col·locació de banderes espanyoles per mostrar suport als futurs reis

Efe
1 min
Els prínceps d'Astúries i futurs reis d'Espanya, aquest dimarts a Madrid / EFE

MadridLa Confederació Empresarial de Madrid (CEIM) ha fet aquest dimarts una crida perquè el 18 de juny, el dia anterior a la proclamació de Felip de Borbó com a nou rei d'Espanya, els empresaris col·loquin banderes espanyoles en comerços, fàbriques, seus i establiments com a mostra de "suport" al futur monarca. En una declaració institucional la CEIM, un dels organismes de pes dins de la CEOE, també ha reclamat que es col·loquin fotografies dels nous reis, Felip i Letícia.

La patronal madrilenya ha agraït a Joan Carles la seva tasca durant 39 anys de regnat que, al seu parer, "han suposat la major etapa d'estabilitat i desenvolupament econòmic i social de la història d'Espanya". Segons la CEIM, el monarca ha estat el "millor ambaixador", ja que ha estat capaç d'estar en tot moment al costat de les empreses "defensant els seus interessos i promocionant els seus projectes amb grans resultats, que s'han traduït en major creixement i sobre tot en un major volum de creació de llocs de treball directes i indirectes ".

Pel que fa al fins ara príncep Felip, els empresaris madrilenys han assenyalat que tindran "la gran fortuna de comptar amb un rei coneixedor al detall de la realitat social i econòmica" i que "va a demostrar la seva capacitat i la seva vàlua al capdavant de la més alta magistratura de l'Estat " Com a mostra de "lleialtat i suport" a la tasca que assumirà "al costat de Letícia", la CEIM ha demanat als empresaris que col·loquin tant banderes espanyoles com fotografies dels futurs reis el 18 de juny, la vigília de la proclamació de Felip VI.

stats