TRIBUNALS
Balears 27/07/2016

Pren possessió una nova jutgessa que aterra a les Illes

Sonia Martín ha assegurat que "tots els assumptes han de ser importants, perquè tots els ciutadans ho són"

Agnès Antich
1 min
El jutge degà, Francisco Martínez Espinosa, i la nova jutgessa aquest dimecres dematí.

PalmaSonia Martín Pastor, jutgessa de la darrera fornada de la carrera judicial, de la promoció número 66, ha jurat aquest dimecres el càrrec al Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears. Martín ha pres possessió davant la Sala de Govern del TSJIB, presidida pel president del TSJIB, Antonio J. Terrasa.

La nova jutgessa encara no sap a quin jutjat de les Balears donarà suport, no ho sabrà fins passat l'estiu. Martín ha estat destinada a l'Arxipèlag com a jutge de suport a jutge d'adscripció territorial.

En declaracions als mitjans de comunicació, la jutgessa ha assegurat que "en la majoria de jutjats d'Espanya la càrrega de feina és important i tots els assumptes són importants, potser en els darrers temps Palma ha tingut certa rellevància en la premsa, però tots els assumptes han de ser importants, perquè tots els ciutadans ho són".

"La veritat és que estic molt contenta d'incorporar-me al TSJ de les Illes Balears, per mi suposa un canvi, vénc de Madrid; la veritat és que estic molt il·lusionada, és una destinació fantàstica i esper fer una bona feina per als ciutadans, sobretot, que és el principal motor que ha de moure la justícia", ha dit Martín.

stats