Balears 20/12/2016

El PP de Maó donarà suport a l'equip de govern en els projectes a l'illa del Rei i Favàritx

Àgueda Reynés diu que els projectes donen un valor afegit al municipi i veu amb bons ulls l'encaix de les iniciatives en l'entorn paisatgístic

Iván Martín
2 min
Reynés autoritza un "símbol" pels caiguts.

MaóEl grup municipal del Partit Popular a Maó valora "positivament" els dos projectes que l'equip de govern té damunt la taula i que, en un principi, es realitzaran en els pròxims mesos. El primer és la intenció de la galeria internacional d'art contemporani i modern Hauser & Wirth d'instal·lar-se en una part de l'illa del Rei.

L'illa del Rei de Maó, l'indret estratègic del món de l'art modern?

Per la portaveu dels populars a Maó, Àgueda Reynés, es tracta d'una "notícia positiva i, per tant, tot el que és positiu per al municipi té el nostre beneplàcit". Reynés hi afegeix que "consideram que la iniciativa, si és viable, s'ha de dur a terme, malgrat que també s'ha d'encaixar en l'àmbit jurídic". En qualsevol cas, la popular ha volgut destacar "la gran feina que realitzen els voluntaris de l'illa del Rei que contribueixen de manera altruista al manteniment i la recuperació dels edificis". Per tot plegat, Àgueda Reynés assegura que "hi donarem suport. A més a més, cal dir que en aquesta ocasió hem estat informats des del primer moment per l'equip de govern".

D'altra banda, el principal partit de l'oposició a l'Ajuntament de Maó també s'ha posicionat en el projecte d'obertura al públic del far de Favàritx. En aquest sentit, Àgueda Reynés creu que "l'equip de govern trobarà el nostre suport en qüestions beneficioses per a Maó. Pensam que s'ha d'aconseguir un resultat que s'integri en l'entorn de la ubicació, i també que les condicions en l'hipotètic concurs per a la concessió de la gestió del bar siguin les adequades per treure'n un profit econòmic".

Sobre això, Reynés recorda que "en l'anterior mandat, Autoritat Portuària ja volia treure concessions per als diferents fars aprofitant l'atractiu turístic d'aquestes construccions. De fet, moltes empreses privades hi van mostrar el seu interès".

stats