Balears 05/09/2017

El PP manté l'ambigüitat sobre qui replicarà Armengol en el Debat de política general

La portaveu parlamentària, Marga Prohens, no descarta que ho faci Biel Company, però subratlla que aquesta qüestió és "irrellevant" pel PP

Jaume Vinyas
2 min
El president del PP, Biel Company, i la portaveu parlamentària, Marga Prohens, en imatge d'arxiu, al Parlament.

PalmaEl PP encara no ha decidit qui representarà el partit en el Debat de política general, que s'hauria de dur a terme aquest mes de setembre. La portaveu parlamentària, Marga Prohens, ha assenyalat aquest dimarts que per la formació "és irrellevant" la qüestió sobre si hauria de ser ella mateixa o el president del partit, Biel Company. "Tots dos estam preparats i el debat encara no s'ha convocat" ha assenyalat, i ha afegit que "tenim la nostra pròpia estratègia i anam tan malament perquè ja ens ha arribat que al Govern li molesta".

Aquesta estratègia, ha afegit, es basa en el "treball en equip", segons ha dit. Prohens no ha descartat que Company pugui intervenir per sorpresa en qualque pregunta parlamentària en el nou curs polític que està a punt de començar.

Rajoy tancarà files a Mallorca abans de l'1-0

Prohens ha confirmat, d'altra banda, que els propers dies 22 i 23 de setembre el PP organitzarà una trobada de caire estatal en la qual participarà el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i, com a mínim, diversos presidents autonòmics i municipals. La portaveu parlamentària ha dit que la trobada es va idear durant la reunió interparlamentària que va tenir lloc aquest cap de setmana passat a la localitat valenciana d'Alboraia. L'objectiu, segons ha indicat, és el de "potenciar el discurs unitari i de cohesió interna a la formació".

Prohens no ha fet esment de cap relació entre la trobada i l'imminent referèndum a Catalunya, però ha confirmat que a la convocatòria enviada als convidats s'ha subratllat que l'assistència és de "màxima importància".

El portaveu parlamentari del PSIB, Andreu Alcover, ha apuntat, per part seva, que confia que "si Company xerra" en aquesta trobada "no digui barbaritats com les que va dir la darrera vegada que va xerrar davant Rajoy", a Mallorca.

stats