Balears 16/11/2017

El PP de Formentera reclamarà exempcions o bonificacions de l'ecotaxa per als residents

La formació al·lega que els formenterers es veuen obligats a pernoctar a la resta d'illes per la manca de serveis a l'illa

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu del port de la Savina, a Formentera.

FormenteraEl grup popular al Consell de Formentera ha informat aquest dijous que aprofitarà el proper ple de la institució insular per instar el Govern a "estudiar l'exempció, bonificació o el retorn de l'impost sobre estades turístiques i de mesures d'impuls al turisme sostenibles als residents a les Illes".

La formació plantejarà aquesta proposta atès que els residents estan obligats a pagar aquesta ecotaxa, "fet que comporta més inconvenients i costos afegits a la nostra insularitat i desplaçaments entre illes".

A més, recorda que "els residents ja contribueixen a través dels tributs locals al desenvolupament i protecció del medi ambient".

El portaveu popular a la institució, José Manuel Alcaraz, considera que "els residents a Formentera es veuen més obligats que la resta d'illencs a pernoctar a altres illes a causa de la manca o insuficiència de serveis públics o privats", la qual cosa que fa necessaris aquests desplaçaments fora de l'illa.

stats