Balears 06/03/2018

El policia local i l'agent de l'ORA de Valldemossa que es quedaven part de la recaptació no aniran a la presó

L'Audiència els condemna a dos anys i un any i nou mesos respectivament, però se'ls concedirà la suspensió de penes privatives de llibertat

Sabrina Vidal
1 min
El policia local i agent de l'ORA de Valldemossa que es quedaven part de la recaptació no aniran a presó

PalmaEl policia local J. S. M. i l'agent de l'ORA G. R. B., treballadors de Valldemossa i acusats de quedar-se amb bona part de la recaptació del tribut municipal, no aniran a la presó, tot i ser condemnats a dos anys el primer i a un any i nou mesos el segon per delictes de malbaratament de cabals públics i infidelitat en la custòdia de documents.

El mateix tribunal del jurat que els ha condemnat recull també la petició de suspensió de penes privatives de llibertat per un termini de quatre anys, al·legant que es compleixen els requisits del Codi Penal.

Els dos condemnats ja han satisfet la pena econòmica de pagar nou mil euros en concepte de responsabilitat civil a l'Ajuntament de Valldemossa.

La manera d'actuar era la consecució il·lícita de doblers de l'ORA mentre destruïen els tiquets per tal que no quedàs registrada l'operació.

Aquest dimarts els acusats han arribat a una conformitat prèvia i s'ha dictat sentència sense necessitat de realitzar el judici.

stats