Balears 02/12/2017

Els pobles del centre de Menorca es desperten amb una sorprenent nevada

Alaior és el municipi on més s'ha notat la nevada, que podria provocar la suspensió de la final de la copa regional de futbol que s'havia de disputar avui horabaixa

Iván Martín
1 min
Alaior és el poble on més ha quallat la nevada d'aquesta matinada a Menorca.

Es MercadalEls municipis de la zona centre de Menorca s'han despertat amb una sorprenent nevada que s'ha convertit en la gran protagonista de la jornada. Tot i que les probabilitats de neu per aquesta passada matinada es van xifrar en un 35%, l'illa s'ha aixecat blanca, especialment als nuclis urbans d'interior. Així, a Alaior, es Mercadal, es Migjorn i Ferreries ha arribat a aferrar. A més a més, les nevades podrien intensificar-se a partir del migdia fins a darrera hora del vespre.

Per ara, no s'han registrat incidències destacables, però la nevada a Alaior ha afectat el camp municipal d'Els Pins, on aquest dissabte horabaixa s'havia de disputar la final de la copa regional de futbol entre la Unió Esportiva Maó i la Penya Ciutadella. L'enfrontament podria suspendre's. El cim més elevat, el Toro del Mercadal, ha esdevingut un punt d'encontre per a aquells que volien comprovar la immensitat de la nevada.

Cal recordar que no nevava a Menorca des del mes de febrer de l'any 2012. En aquella ocasió, la intensitat va ser superior i fins i tot es varen tallar alguns trams de la carretera general. Les grans ciutats com Maó i Ciutadella esperen veure algun floc de neu durant el cap de setmana.

stats