Balears 05/07/2015

El Pi ja mira cap a Madrid

Després d'haver entrat a les principals institucions, la formació de Jaume Font es posa com a objectiu treure un diputat al Congrés en les pròximes eleccions generals

Ara Balears
2 min
Foto de grup dels membres de el Pi.

PalmaEl Pi-Proposta per les Illes ja té nou objectiu. Després d'haver entrat en les principals institucions a les passades eleccions amb el suport de més de 33.000 votants que es traduiren en 3 escons al Parlament, 3 consellers insulars a Mallorca i més d'una desena de batlies, la formació regionalista aspira ara a conseguir representació a Madrid a les pròximes generals: "Si lluitam ho aconseguirem. En haver descansat treballarem per assolir el nostre segon objectiu. Ara toca Madrid".

El president de la formació, Jaume Font, aprofità el sopar d'estiu celebrat al Parc de n'Hereveta, a Porreres, per engrescar els seus en l'assoliment de que el partit regionalista tregui un dels vuit diputats que representen Balears al Congrés dels Diputats. Font destacà que el Pi és "un partit amb una estructura sòlida" i "una força de centre; equilibrada i convençuda". “Governam a 23 municipis de Balears. Tendrem 17 batles durant aquesta legislatura. No només això, també serem a 11 ajuntaments fent una oposició assenyada i ja hem anunciat la presidenta de la Mancomunitat del Pla. Després de 3 anys el Pi ha crescut fort i esponerós, arrelat a aquesta terra i la seva gent”, felicità Font als seus.

"En haver descansat treballarem per assolir el nostre segon objectiu. Ara toca Madrid", encorajà el president regionalista a les seves bases. Cal recordar que si els resultats del passat 24M fossin extrapolables a unes generals -mai ha estat el cas ja que la major participació i el vot en clau estatal resta força a les forces insulars- el Pi obtindria un diputat a Madrid, de la mateixa manera que MÉS i Podem, que romprien el bipartidisme en le repartiment dels diputats balears.

Amb el sopar d'ahir, i a falta de determinar als propers mesos qui serà el seu candidat, el Pi ja mira cap a Madrid. "Carregau les piles que la campanya comença aquí", assenyalà la batlesa de Porreres i consellera insular del Pi, Xisca Mora. Per la seva banda, el president del Pi a Mallorca, Josep Melià, va recordar que “anàvem contra les enquestes i sense els mitjans de comunicació i hem estat capaços d’assolir el nostre objectiu, podem estar orgullosos d’una feina titànica que ha donat bons resultats: hem entrat amb força a les institucions”.

stats