Balears 11/12/2016

Un passatger vola des d'Eivissa fins a Uruguai amb un equipatge ple de 8.000 pastilles

L'home portava, a més, dos embolcalls d'una substància marró i d'uns 500 grams de pes cadascun. La policia li ho ha confiscat tot i ja es troba a disposició judicial

Efe
1 min
L'aeroport d’Eivissa en una imatge d'arxiu.

MontevideoUnes 8.000 pastilles (presumiblement d'èxtasi), a més d'altres substàncies sense verificar, han estat confiscades a un passatger que va aterrar a l'aeroport de Carrasco, a la capital uruguaiana de Montevideo, procedent d'Eivissa, segons ha informat el Ministeri de l'Interior.

Dissabte la Direcció General de Repressió al Tràfic Il·lícit de Drogues d'Uruguai efectuava controls en les arribades de vols provinents d'Europa de les companyies Air Europa i Iberia, segons el comunicat remès per Interior. En una actuació conjunta amb el personal de duanes, els controladors van inspeccionar la maleta sospitosa i van constatar la il·legalitat del seu contingut.

A més dels comprimits, es van trobar dos embolcalls d'una substància marró i d'uns 500 grams de pes cadascun.

El passatger, identificat com a propietari de l'equipatge, és un uruguaià de 33 anys que va partir des d'Eivissa cap a Montevideo, prèvia connexió a Madrid, i que ja ha estat posat a disposició judicial.

stats