Ciutat
Balears 10/06/2013

Més acusa Cort d'afavorir una llicència per Carrefour

El portaveu de la coalició a Palma, Antoni Verger, adverteix que el Consell de Mallorca no ha emès encara els informes pertinents i denuncia que el PP afavoreix les grans superfícies i no els petits i mitjans comerciants de Palma

Efe
1 min

PalmaEl grup municipal Més ha acusat l'Ajuntament de Palma d'afavorir Carrefour atorgant-li una llicència d'obres per ampliar el seu centre comercial del Coll d'en Rebassa, malgrat la manca dels informes pertinents del Consell de Mallorca. Més assegura que la llicència que Cort ha atorgat precipitarà la construcció de devers 76.000 metres quadrats de superfície en poques setmanes.

El portaveu de Més a Cort, Antoni Verger, assegura que un informe del Consell vinculava aquesta llicència a les obres del Segon Cinturó i de millora d'accessos a la ciutat, que encara no han estat adjudicades. Per això, la coalició progressista s'oposa a l'inici de les obres mentre 2.000 petits i mitjans comerciants han tingut que tancar les portes a Palma i quan encara no s'ha aprovat un Pla Director d'Equipaments Comercials.

Antoni Verger adverteix que el PP està afavorint els interessos dels promotors del projecte en el marc de la seva aposta estratègica en favor de les grans superfícies. Més per Palma creu que la ciutat no pot assumir més metres quadrats per aquest tipus d'establiments, ja que en aquests moments s'estaria tramitant la construcció de 174.000 metres quadrats addicionals. Consideren que aquesta situació suposarà una "ferida mortal" per al petit i mitjà comerç de Palma.

stats