TURISME

El mercat britànic comença a veure menys "notícies negatives" de Magaluf

Segons el director de l'Oficina de Turisme espanyol a Londres, caldrà estar atents al resultat del Brexit perquè, si surten d'Europa, suposarà "menys turistes"

El director de l' Oficina de Turisme espanyol a Londres, Enrique Ruiz de Lera, ha afirmat que el mercat britànic està en creixement “fins i tot més del que estava previst”. Ho ha explicat aquest dimecres al Fòrum del Turisme de Calvià, al qual també ha assistit el batle del municipi, Alfonso Rodríguez, segons un comunicat enviat per l'Ajuntament calvianer.

Ruiz de Lera ha assenyalat que “amb un increment al voltant del 40%, milloren les expectatives”, per la qual cosa, afirma, “cal gestionar l'èxit”. El director de l'Oficina de Turisme espanyol a la capital britànica ha afegit que “cal continuar  amb el reposicionament de Calvià, i més concretament de Magaluf, al mercat britànic que ja està en marxa”, el qual assenyala que “es comença a veure una disminució de notícies negatives”.

Així mateix, Ruiz de Lera ha apuntat, segons el comunicat, que “ caldrà estar atents a l'impacte que pugui tenir el Brexit en el mercat britànic, si s'arriba a produir, perquè podrà suposar menys turistes i menys despesa dels que viatgin”.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF