Televisió
Balears 29/08/2013

Maria de la Pau Janer presentarà un programa de sexualitat a Catalunya Ràdio

'Les mil i una nits' s'estrenarà aquest dilluns i serà un espai diari que s'emetrà de 10 a 11 de la nit

Ara
2 min
Maria de la Pau Janer

BarcelonaMaria de la Pau Janer serà l'encarregada de conduir un nou programa sobre sexualitat que Catalunya Ràdio estrena el proper dilluns, tal com va avançar l'ARA. Durà com a títol 'Les mil i una nits de Maria de la Pau Janer', i serà un programa diari, de deu a onze de la nit, que abordarà temes relacionats amb aquest vessant de la personalitat. Aquesta és una de les novetats que ha explicat avui l'emissora pública en la presentació de la graella per a la temporada que ve, en la qual debuta Mònica Terribas al capdavant d''El matí de Catalunya Ràdio'. Una de les novetats del magazín matinal és que allarga una hora la seva durada, fins a la una del migdia, amb les últimes dues hores més centrades en l'entreteniment i l'humor.

Pel que fa al nou programa de sexualitat, tractarà l'assumpte amb rigor en el seu plantejament, però alhora des d'una perspectiva divertida i agosarada. Maria de la Pau Janer estarà acompanyada pel catedràtic de psiquiatria i psicologia mèdica de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) Adolf Tobeña. Autor del llibre 'El cervell eròtic', un dels èxits de vendes sobre la matèria, Tobeña també és neuròleg i una veu coneguda per als oients de Catalunya Ràdio, ja que ha dirigit programes de debat científic a l'emissora. És premi Ciutat de Barcelona de ciència (1992) i premi Avui de periodisme (1991).

La introducció d'aquest programa a la graella suposa escapçar una hora de les dues que tenia Joan Barril i el seu 'El cafè de la República'. L'espai es mantindrà de 9 a 10 de la nit i se centrarà menys en la informació i més en la reflexió i les seccions d'autor.

stats