Balears 28/06/2017

March i Huguet estableixen el marc de treball entre Educació i UIB per als propers anys

Mantenen la primera reunió després de les eleccions al rectorat

Ara Balears
1 min
El rector de la UIB, Llorenç Huguet, i el conseller d'Educació, Martí March

PalmaEl conseller d'Educació, Martí March, i el rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Llorenç Huguet, s'han reunit aquest dimecres per primera vegada després de les eleccions al rectorat de la UIB.

March i Huguet han tractat diverses qüestions sobre el funcionament de la institució universitària, a més de les seves línies de futur. També s'ha parlat d'infraestructures, del personal docent i del màster per al professorat de Secundària. Per altre costat, s'han reafirmat les comissions de treball que actualment hi ha actives entre la Conselleria i la Universitat: finançament, titulacions i formació inicial dels professors.

Així mateix, s'ha signat un conveni de col·laboració per a l'impuls de la docència i de la recerca en els ensenyaments artístics superiors, mitjançant la realització d'actuacions en matèria docent i de recerca, a banda d'actuacions de caràcter tècnic i administratiu.

Entre les actuacions previstes hi ha la col·laboració en el disseny i impartició de màsters oficials d'ensenyaments artístics superiors; l'accés als programes de Màster i Doctorat dels titulats en ensenyaments artístics superiors; incorporació en grups de recerca de la UIB i col·laboració en matèria de qualitat i acreditació de la docència.

stats