Balears 05/06/2015

La UOB també votarà 'no' als horaris LOMQE

El sindicat ha recordat que els claustres tenen "llibertat absoluta" a l'hora d'expressar-se i ha demanat a ADESMA que aclareixi si ha demanat als seus associats votar-hi a favor

Ara Balears
1 min

PalmaLa Unió Obrera Balear (UOB) s'ha sumat a la petició de l'Assemblea de Docents i ha anunciat el vot negatiu per als horaris LOMQE. El sindicat ha volgut recordar que els claustres tenen "llibertat absoluta" a l'hora de votar l'aprovació dels horaris LOMQE per tal de sortir al pas de les "manipulacions, coaccions i tergiversacions" que segons indiquen es produeixen en alguns claustres.

En el comunicat que ha fet públic el sindicat, s'indica que la "teoria de l'imperatiu", a la qual s'aferren alguns directors per exigir el vot afirmatiu als nous horaris LOMQE, "és una fal·làcia que no se sosté de cap manera".

A més a més, demanen a l'Associació de Directors d'Ensenyament Secundari de Mallorca, ADESMA, que aclareixi si ha demanat als seus associats votar-hi a favor. Així, la UOB reclama que si ara ADESMA és "partidària" de la LOMQE, "té l'obligació moral de fer-ho saber a la comunitat educativa".

stats