Balears 20/05/2014

L'exministre López Aguilar demana el vot per al PSOE contra l'aposta del PP per les prospeccions

Carrega contra la posició del PP canari amb les prospeccions, però admet valentia en el PP balear per oposar-se a l'aparell estatal

2 min
Juan Fernando López Aguilar, eurodiputat i exministre del PSOE

L'eurodiputat del PSOE Juan Fernando López Aguilar ha demanat el vot per als socialistes en les pròximes eleccions del 25 de maig per acabar amb "la pel·lícula que PP i PSOE són el mateix" i anar en contra de "la insensata aposta del PP per les prospeccions petrolíferes".

López Aguilar també ha recordat que el PSOE "està en contra del 'fracking', i hi hem votat en contra al Parlament Europeu" perquè és "altament perillós, destructiu, contaminant i de conseqüències impredictibles, no només sobre el paisatge sinó sobre la seguretat dels ciutadans".

El PP de Balears, ha explicat, "almenys ha tingut la valentia d'oposar-se a la piconadora del PP a les Corts i a la Moncloa", però "el PP de Canàries no ha tingut aquesta capacitat" i ha adoptat una posició seguidista d'una insensata aposta per les prospeccions en les aigües de l'arxipèlag canari.

L'exministre, que figura com a número 4 a la llista del PSOE a les eleccions europees, ha animat els simpatitzants socialistes a acudir a les urnes perquè "la dreta anirà a votar fins i tot després del malbaratament de masclisme cavernícola que hem vist al candidat amb el qual el Partit Popular s'ha despatxat".

A més, l'extrema dreta, ha afegit, "també anirà a votar amb molta fúria per dinamitar la Unió Europea per dins". Així, el candidat socialista ha assegurat que "si la dreta i l'extrema dreta aniran a votar, què esperam els progressistes per anar a votar massivament i derrotar a les urnes i dir amb claredat que no són més ni per descomptat són millors".

El representant socialista ha posat de manifest que el PSOE "som l'oposat al PP", i per tant, "sortim a plantar-li cara a aquesta romanç que hem escoltat fins a la nàusea que pretén que PP i PSOE siguin el mateix" .

stats