Balears 08/04/2015

L'entrevista de Bauzá a 'Los Desayunos' de TVE en 10 frases

"No hi ha cap partit a Balears que hagi fet tants esforços com el PP contra la corrupció", ha respost el president durant l'entrevista amb María Casado

Ara Balears
2 min
Bauzá a Los Desayunos de TVE

PalmaEl president del Govern, José Ramón Bauzá, ha estat entrevistat avui al programa 'Los Desayunos' de TVE. Ha estat una entrevista feta més en clau estatal i en la qual, pel que fa a l'àmbit autonòmic, només se li ha demanat per les expectatives amb vista a les eleccions. Aquestes són les respostes de Bauzá en 10 frases:

1. "Si avui es qüestiona que l'economia no ho és tot en els missatges de campanya, és perquè la situació econòmica ha canviat. Hi ha recuperació".

2. "Confii en la reelecció, però no del president o del Govern, sinó de tot un equip de persones que ens hem esforçat per canviar les coses".

3. "Volem donar l'estabilitat que vulguin els ciutadans de Balears: sigui amb una majoria absoluta, sigui amb una majoria simple o amb pactes puntuals".

4. "La majoria absoluta sempre ha estat complicada, no és cosa d'ara. Actualment només hi ha noves formacions, que són la grandesa de la democràcia".

5. "Haurem de ser més estadistes que mai. Si hi ha d'haver pactes, haurem de prescindir d'egos i d'ideologies".

6. "Al PP tenim un percentatge molt alt de persones que ens varen votar al 2011 i que ara estan en l'abstenció o estan indecises: no saben si quedaran a ca seva o votaran una altra formació".

7. "No m'agrada que hi hagi partits que vulguin donar el missatge que la corrupció és d'un partit. És de tots. Quan hi ha un cas de corrupció, la gent fica tots els polítics en el mateix sac i ens afecta a tots".

8. "No hi ha cap partit a Balears que hagi fet tants esforços com el PP contra la corrupció".

9. "Que hi ha discrepàncies al PP [Nacional]? Tenim un partit molt gran, no tothom ha de pensar igual".

10. "Estarem encantats i ben orgullosos que Rajoy i membres del govern central vénguin a Balears durant la campanya".

stats