Balears 15/12/2017

L'Ajuntament de Sant Josep "valorarà" presentar una querella criminal contra el GEN

El Consistori assegura que les afirmacions dels ecologistes són mentida o tenen "un absolut desconeixement de la realitat"

Ara Balears
1 min
El regidor d'Urbanisme, Àngel Lluís Guerrero junt al batle Josep Marí 'Agustinet'

PalmaL'Ajuntament de Sant Josep "valorarà" presentar una querella criminal contra "les persones que sostenen afirmacions que atempten contra el dret a l'honor, tant dels responsables polítics com del personal funcionari del Consistori". Aquesta ha estat la resposta de l'Ajuntament davant el comunicat que ha fet públic aquest divendres el GEN, on s'afirmava que la disposició transitòria número catorze de la Llei d'urbanisme "probablement persegueix cobrir les esquenes del batle".

Segons han informat a través d'un comunicat, "el GEN menteix o té un absolut desconeixement de la realitat" sobre les llicències atorgades per l'Ajuntament. L'organització apuntava que havia concedit "un nombre indeterminat de llicències d'obra major" a Platja d'en Bossa, a la qual cosa han respost que "les llicències de reforma de la majoria d'establiments hotelers als quals es refereix no s'han concedit durant aquesta legislatura" i que es va fer a "l'empar" d'una Llei de turisme que el govern local actual "sempre ha criticat".

També han assegurat que "l'única llicència" concedida pel Consistori ha estat a l'antiga discoteca Space i que ha estat emparada "per tots els preceptius informes tècnics i jurídics favorables", a més d'haver permès enderrocar obres il·legals. Així mateix, apunten que "de la mateixa manera que es va concedir aquesta llicència perquè s'ajustava a la llei, l'Ajuntament també va denegar un permís d'obres a un establiment de la mateixa empresa perquè els informes tècnics eren desfavorables".

L'Ajuntament de Sant Josep ha afirmat també que "no es pot acusar gratuïtament ningú d'haver donat llicències il·legals" i que, en tot cas, "ho hauria de dir un jutge i no ha estat el cas".

stats