Balears 13/12/2017

Jarabo: " Si MÉS no actua avui, ha de ser la mateixa presidenta qui demani el cessament de Biel Barceló"

Podem torna a demanar la dimissió del vicepresident i assegura que la seva figura "distreu de totes les bondats d'aquest pacte"

N.s.
2 min
Alberto Jarabo aquest dimecres en la seva intervenció al debat de política general

PalmaPodem ha demanat la dimissió de Barceló per enèssima vegada. El portaveu de la formació morada, Alberto Jarabo, ha afirmat que "la dimissió s'hauria d'haver produït fa mesos i que, per tant, cada dia que passa és un risc". "No és una novetat, ho hem dit des del principi i crec que ens hauríem estalviat moltes errades posteriors", ha afegit.

D'altra banda, Jarabo ha demanat a MÉS per Mallorca "que estigui a l'altura d'allò que ha representat durant molt de temps, la lluita contra la corrupció i la defensa de l'ètica", que "malauradament en els darrers temps s'han posat en dubte amb les decisions de mantenir el vicepresident Barceló". El portaveu de Podem també ha explicat que la secretària general de la formació, Mae de la Concha, s'havia reunit amb la presidenta del Govern "per traslladar el nostre posicionament com a partit".

Jarabo ha assegurat que Podem vol "respectar les decisions de MÉS", però que ja l'haurien "d'haver fet dimitir" i que, com que això no ha passat, "esperam que avui siguin conscients de la importància d'aquesta nova errada". Segons el portaveu parlamentari de la formació morada, els criteris ètics de partit han estats aplicats al Pacte de govern i "aquí hi ha una figura que distreu de totes les bondats d'aquest pacte".

La formació també apunta que "les darreres informacions sobre l’acceptació d’unes vacances a Punta Cana pagades per l’empresari turístic Juan José Hidalgo demostren que Biel Barceló s’ha botat tant el codi ètic del Govern com del seu propi partit, MÉS per Mallorca, i sembla que encara sembla no n'és conscient". Jarabo ha explicat que havien parlat amb la resta de partits i amb el vicepresident del Govern, a qui han deixat clar que "un vicepresident no deixa de ser vicepresident en cap moment".

stats