Balears 03/02/2018

Inca celebra el Dia de la dona i la nina a la Ciència amb un mural de Joan Aguiló

La peça de l'artista es troba a una de les parets del mercat inquer

Ara Balears
1 min
El mural de Joan Aguiló.

PalmaL'Ajuntament d'Inca ha commemorat aquest dissabte el Dia Mundial de la dona i la nina a la Ciència amb un gran mural de l'artista Joan Aguiló, pintat en un dels murs del cèntric mercat de la localitat.

Representants del consistori, de l'Institut de Recerca Sanitària Illes Balears (IdISBa) i la Conselleria de Recerca, Innovació i Turisme han inaugurat el mural commemoratiu de grans dimensions.

La inauguració de l'obra ha comptat amb la presència del batle d'Inca, Virgili Moreno, la vicepresidenta i consellera de Turisme, Bel Busquets, el tinent de batle de Cultura, Antoni Rodríguez, el director general d'Innovació i Recerca, Josep Lluís Pons i la directora general d'Acreditació, Docència i Recerca en Salut, Margalida Frontera.

Durant l'acte s'ha llegit el manifest en el qual s'ha subratllat l'objectiu d'aquest dia, que és donar visibilitat a la labor científica de les dones i fomentar les vocacions en les nines, animant-les a perseguir carreres científiques i tecnològiques.

Les autoritats, amb l'artista (quart per l'esquerra).

Els participants a l'acte han destacat la importància d'eliminar estereotips i d'avançar cap a la igualtat. L'Ajuntament s'ha reafirmat en el seu compromís de lluitar amb polítiques actives i transversals a tota la institució.

stats