Balears 09/08/2016

274.000 euros per rehabilitar la ruta cicloturística del camí Blanc de Campanet

Govern i Ajuntament han signat un conveni per reparar una ruta d'alt valor paisatgístic i interès turístic

Ara Balears
1 min
El vicepresident, Biel Barceló, la batlessa de Campanet, Magdalena Solivellas, i la tinent de batle, Teresa Ordines, al Camí Blanc.

PalmaEl vicepresident del Govern i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, i la batlessa de Campanet, Magdalena Solivellas, han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració pel qual el municipi podrà dur a terme les obres de pavimentació i de canalització de les aigües pluvials del camí Blanc. L'obra està pressupostada en 273.794 euros i estarà finançada en un 80% pel Consorci Borsa d'Allotjaments Turístics i per l'Ajuntament de Campanet en el 20% restant.

El camí Blanc és una via d’alt valor paisatgístic a la falda de la serra de Tramuntana. Connecta amb el camí Vell de Pollença a Lluc en passar pel municipi de Campanet, devora l'església de Sant Miquel. És part d'algunes rutes cicloturístiques molt valorades per cicloturistes i touroperadors.

posar en risc la seguretat dels ciclistes

La batlessa Magdalena Solivellas ha valorat les millores, que han de servir per garantir un tipus de turisme que "ens interessa a tots, especialment als municipis d’interior, com Campanet”. El conseller Biel Barceló ha explicat que aquest tipus d'actuacions s'emmarquen en la seva aposta per tenir "millor turisme, no més turisme".

stats