Balears 01/09/2016

Gijón, “tranquil” i convençut de la seva innocència

El diputat i regidor de Cort no dóna pistes sobre el seu futur polític després d'haver estat citat com a investigat

Ara Balears
1 min
El diputat del PP, Álvaro Gijón, en una imatge d'arxiu.

PalmaEl diputat i regidor a Cort Álvaro Gijón defensa la seva innocència i assegura que se sent "tranquil" després d'haver estat citat com a investigat pel jutge instructor del cas de la Policia Local.

En un comunicat remès als mitjans de comunicació, Gijón nega "rotundament" tenir cap vinculació amb la presumpta trama ni "haver-la consentit o conegut". En l'escrit, no fa cap menció a la possibilitat de posar a disposició del partit els càrrecs com a diputat i regidor, tal com li demanen des de l'oposició. En aquest sentit, destaca que li criden l'atenció "els diferents criteris" que alguns partits utilitzen en el seu cas, i assegura que alguns tenen o han tingut imputats en les seves llistes i ni han dimitit ni se'ls ha demanat que ho fessin.

Gijón, que fou mà dreta de l'expresident del PP de Palma José María Rodríguez, posa de manifest que desitja "que es puguin esclarir com més aviat millor tots els fets", per tal de poder demostrar, així, la seva innocència. Finalment, demana que es pugui actuar "contra qui sí que ha comès algun fet delictiu".

Comunicat d'Álvaro Gijón
stats