Balears 01/06/2017

Gairebé 40.000 persones amb càncer viuen soles a tot l'Estat

L'AECC continua amb la seva campanya de recaptació de fons per mantenir les seves activitats i la seva aposta per la recerca

Ara Balears
1 min
Una de les 25 paradetes de l'AECC a Palma

PalmaCom cada any, l'Associació Espanyola Contra el Càncer realitza la seva tradicional campanya de recaptació de doblers amb tres objectius fonamentals: obtenir fons per continuar mantenint les activitats i l'aposta per la recerca; informar la societat sobre els seus programes i serveis; i conscienciar sobre la realitat del càncer. Sota el lema 'Si lluites contra el càncer ens tens aquí', aquest any 2017 l'AECC ha volgut posar el focus en les gairebé 40.000 persones que a dia d'avui tenen càncer i viuen soles.

La Junta Provincial de Balears de l'Associació Espanyola Contra el Càncer hi és present amb 25 taules distribuïdes per tota la ciutat.

L'AECC calcula que a tot l'Estat el 73% dels pacients necessitarien algun tipus d'ajuda, la qual cosa significa més d'un milió de persones dels 1.500.000 pacients amb càncer que hi ha a l'Estat. De tots ells, un 28% podria tenir algun tipus de necessitat social, el 40% psicològica i la resta necessitaria orientació mèdica i sanitària.

Presència a les xarxes

La flor és el símbol de la petició de l'AECC. Totes les persones que col·laboren en la recaptació de doblers són esperança per als pacients de càncer i seran portadores de la #FlordeEsperanza. L'AECC convida tothom a fer-se una foto en rebre la seva flor i pujar-la en els perfils de xarxes socials utilitzant el hashtag i etiquetant-hi l'AECC Balears @aeccbalears

stats