Balears 12/12/2017

Formentera ofereix 6 cursos en matèria d’agricultura i ramaderia

Els tallers començaran el dia 15 de gener amb el curs d'Usuari Professional complementari del nivell bàsic de productes fitosanitaris

Ara Balears
2 min
En total per aquesta edició hi ha programats un total de 6 cursos en matèria d'Agricultura i Ramaderia

PalmaEl Consell de Formentera, per mitjà de l'àrea d'Agricultura, obre el termini d'inscripció ordinari per a les activitats de formació del 2018 en matèria d'agricultura i ramaderia. Els cursos començaran el dia 15 de gener amb el curs d'Usuari Professional complementari del nivell bàsic de productes fitosanitaris. Enguany hi ha programats un total de 6 cursos.

"Un any més oferim una varietat de cursos i jornades formatius adreçats al sector agrícola i ramader de l'illa per donar resposta a la formació que reclama el sector", segons que ha explicat el conseller Bartomeu Escandell. A més, amb aquestes accions formatives es respon a la necessitat "de proporcionar una formació específica adreçada a persones dedicades a l'agricultura i la ramaderia i del sector agroalimentari", ha afegit.

El curs denominat "Emprenedoria agrària: Experiències de recuperació i revalorització del paisatge" està estructurat en tres jornades formatives

Concretament, el Consell vol incidir en el coneixement de casos d'èxit determinats d'emprenedors del medi rural, que poden servir d'inspiració a altres agricultors amb interessos similars. Així, el curs denominat 'Emprenedoria agrària: Experiències de recuperació i revalorització del paisatge' està estructurat en tres jornades formatives en què diversos representants de projectes agrícoles d'interès faran arribar les seves experiències als assistents.

Tots els cursos són gratuïts i tenen una durada d'entre 5 hores i 25. Els tallers es faran a les instal·lacions del Consell Insular de Formentera. El lloc exacte encara s'ha de concretar. Les persones que hi estiguin interessades es podran inscriure a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de 9 a 14h o telemàticament a l'OVAC, i podran informar-se a l'àrea d'Agricultura del Consell de Formentera telefonant al número 971.32.10.87, extensió 3166/3165, o escrivint un correu electrònic a agricultura@conselldeformentera.cat.

stats