Balears 27/09/2017

El reclam de 'Joc de Trons' per promocionar Mallorca com a plató cinematogràfic

L'actor danès Pilou Asbæk, que encarna el rei de les 'Illes del Ferro', Euron Greyjoy, de l'exitosa sèrie 'Joc de Trons', serà la imatge de la campanya que engegarà el Consell de Mallorca

Ara Balears
2 min
La roda de premsa en la qual es va presentar l'acord.

PalmaEuron Greyjoy ha canviat les 'Illes del Ferro' per les Balears. Més concretament per Mallorca. L'actor danès Philip 'Pilou' Asbaek, el qual encarna el rei d'un dels regnes més inhòspits de l'exitosa sèrie 'Joc de Trons', serà la imatge d'una campanya del Consell de Mallorca per promocionar Mallorca més enllà dels tòpics turístics. Asbaek començarà la col·laboració mostrant l'illa com un escenari perfecte per als rodatges cinematogràfics.

Asbaek, els pares del qual han impulsat el Centre Cultural Andratx, difondrà productes locals i els valors naturals de la serra de Tramuntana. "No s'ha d'interpretar com una campanya de promoció turística a l'ús i pensada des de l'òptica d'atreure més turistes", va assenyalar el president del Consell mallorquí, Miquel Ensenyat, el qual va estar acompanyat de Cosme Bonet i Mercedes Garrido en l'acte de presentació de l'acord, així com de la batlessa d'Andratx Katia Rouarch.

Asbaek caracteritzat d'Euron Greyjoy en un fragment de la sèrie.

"Es tracta de donar a conèixer productes de Mallorca. Tot en una línia de diversificació de l'economia i impuls a la promoció econòmica de l'illa", va afegir el president de la institució insular. Una campanya especialment dirigida als països nòrdics, els turistes dels quals tenen un perfil que s'allunya del tòpic.

Amb l'acord, el Consell espera iniciar un camí de promoció i suport al turisme no tradicional per rompre la dependència del turisme de sol i platja, amb la potenciació i millora del patrimoni natural, arquitectònic i arqueològic. "El turista nòrdic gasta un 30 per cent més que el britànic i cerca una oferta que, creiem que la serra i els pobles de l'interior ofereixen", va destacar.

stats