VIST AL TWITTER
Balears 18/11/2016

Enhorabones i retrets al nomenament de Maria Salom

Més actualitat, en una selecció de piulades

1 min

Antoni J.Verger (‏@antoniverger): “Maria Salom, delegada del Govern, i Mabel Cabrer, nova diputada al Parlament… #túnelSóller #MetroAquàtic #MaredeDéuSenyor #quindosportentos”.

Sebastià Sagreras ‏(@Tia_Sagreras): “Enhorabona, Maria!! @MariaSalomColl, delegada del Govern a Balears! Sort i encerts! @ppbalears @PPopular”.

Alexander Cortès ‏(@acortesmayol): “El nomenament de María Salom com a delegada del Govern a Balears demostra la decidida aposta de Rajoy per la regeneració”.

MA Montserrat (@patroaranya): “Maria Salom d’Espanya, i ara també de Balears. Però recordau que ja va estar implicada de joveneta en el túnel de Sóller”.

Aligi Molina (@AligiMolina): “Al Parlament infantil són elles i ells els qui tenen la paraula. Més participació per unes Illes pensades des de la infància”.

Ariadna Ferrer (@cala_moli): “Terrorisme d'estat també és permetre que la majoria de la població del ‘teu’ país visqui malament. Us sona? #Reaccionem ja!”.

Marc Lluís ‏(@marclluis): “Els economistes són tan incapaços d'entendre l'altruisme i la cooperació que s'han d'inventar incentius futurs per explicar-ho”.

toni nadal ‏(@toninadalurrea): “A un territori petit on un parell han fet duros aviat...mai tendrá remei”.

Marçal Isern ‏(@MIsernRamis): “A #Porreres troben homes executats que anaven emmanillats. Els duien ben fermats a l'escorxador. Un extermini planejat, sistemàtic i executat”.

stats