Balears 20/06/2017

Educació pagarà classes orals d'anglès a 250 alumnes de les Illes

Es farà un curs intensiu d'immersió a l'estranger i un programa d'acompanyament escolar

Ara Balears
1 min
La formació del professorat: l’assignatura pendent

PalmaLa Conselleria d'Educació destinarà 215.450 euros a finançar actuacions adreçades a l'alumnat de 6è de Primària i de 1r de Batxillerat de les Illes. L'objectiu és millorar-ne la competència oral en llengua anglesa. Les dues iniciatives permetran que els alumnes es puguin formar completament de franc. Com a mínim, se'n podran beneficiar 250 alumnes.

Aquesta proposta es divideix en dues modalitats. La primera es tracta d'un curs d'immersió en llengua anglesa a l'estranger. Serà de dues setmanes de durada, al Regne Unit i/o a Irlanda, i 60 hores lectives per als estudiants que aquest curs escolar estan matriculats a 1r de Batxillerat a centres públics i que hagin aprovat les dues primeres avaluacions d'anglès. Hauran d'acreditar una mitjana igual o superior a 6 a la convocatòria de juny del curs 2015/16 (4t d'ESO).

Hi haurà 50 ajuts d'aquesta modalitat, com a mínim. Se seguirà el criteri de millor expedient acadèmic, tenint en compte la nota mitjana a 4t d'ESO (15/16) i la nota en llengua anglesa al mateix curs.

El segon programa serà d'acompanyament escolar en llengua anglesa amb una durada de 10 dies i 60 hores lectives. És per a l'alumnat matriculat aquest curs a sisè de Primària a centres públics. També hauran de tenir aprovades les dues primeres avaluacions d'anglès d'aquest curs. Hi haurà 201 ajudats, mínim, i se seguirà el criteri d'ordre alfabètic de les dues primeres lletres del primer llinatge.

Les sol·licituds es poden presentar a partir de dia 23 de juny i fins dia 3 de juliol. Els cursos començaran a final de juliol. S'han d'entregar les sol·licituds al Servei de Projectes lingüístics (carrer del Ter, 16) o a qualsevol dels registres de la Conselleria d'Educació.

stats