Publicitat
Publicitat

Un metge i diversos advocats, detinguts a Menorca per estafar asseguradores

Les investigacions policials, iniciades el desembre passat, havien detectat un increment de robatoris en domicilis i establiments que resultaven poc creïbles

Entre els catorze detinguts ahir en la desarticulació d'una xarxa que es dedicava a estafar companyies d'assegurances i cometre simulacions de delicte a Ciutadella, s'hi troben els responsables d'un gabinet jurídic, una clínica de fisioteràpia, un taller mecànic i un metge.

Segons informa la Policia Nacional de Balears, els arrestats seran posats avui a disposició del Jutjat d'Instrucció número 1 de Ciutadella mentre continuen les investigacions per al total aclariment dels fets. No es descarten noves detencions en les properes hores.

La investigacions policials, iniciades el desembre passat, havien detectat un increment de robatoris en domicilis i establiments que resultaven poc creïbles.

La Policia Nacional va contactar amb diverses companyies d'assegurances i va constatar el gran augment de sinistres per robatoris en domicilis i establiments de Menorca, a més d'accidents de vehicles.

El nombre d'aquests sinistres i accidents va ser qualificat com a "inusual" i, atès que tots presentaven les mateixes característiques, es van despertar sospites entre les companyies d'assegurances.

La investigació policial va concloure que almanco un grup de vuit persones actuava de manera organitzada per perpetrar aquestes estafes i simulacions de delicte.

Etiquetes