Balears 14/01/2016

Dibuixos i relats per protegir les dones

El batle de Palma, José Hila, ha lliurat els premis del primer concurs "Com veus la violència contra les dones", organitzat per la Policia Local

Ara Balears
1 min
Els guanyadors del concurs. / AJUNTAMENT DE PALMA

PalmaQualsevol ajuda és bona. I si aquesta prové dels més joves, encara és millor. Aquest dijous, el batle de Palma, José Hila, ha entregat els premis del primer concurs "Com veus la violència contra les dones", organitzat per la Policia Local, i que pretén conscienciar els escolars.

El primer premi del concurs de relats ha recaigut en Elena Escorcia, de tercer de Secundària, que va descriure la por d'una dona maltractada, en un relat curt d'una pagina.

Al concurs s'hi han presentat 189 dibuixos i 90 relats que han estat avaluats per dos jurats integrats per agents de Policia Local i tècnics de l'Escola Municipal de Formació. Els membres del jurat van destacar la qualitat dels participants en aquesta primera edició del concurs.

Hila ha agraït la feina als agents per la seva protecció a les dones maltractades, a més de recordar la importància de la conscienciació entre els joves. Per la seva banda, Angélica Pastor, regidora de Seguretat Ciutadana, ha subratllat que "mitjançant l'educació acabarem amb la xacra de la violència de gènere". A l'acte també hi han assistit el regidor d'Igualtat i Drets Cívics, Alighi Molina; d'Educació i Esports, Susana Moll, i Mobilitat, Joan Ferrer.

stats