Incendi a Mallorca
Balears 28/07/2013

Els diaris alemanys, preocupats per la seva "illa de vacances preferida"

Diferents titulars sobre l'incendi forestal estan ja presents a les portades dels principals digitals d'Alemanya. Parlen de dos turistes rescatats i d'una situació de pànic a Mallorca

Xavier G.z.
1 min

"Ha estat un jardiner?" és la pregunta amb la que obre el diari alemany Bild (Berlín) la notícia sobre l'incendi forestal a Mallorca. Bild també para atenció al fet que es tracti d'un dels pitjors incendis des de 1999 en la "nostra illa de vacances preferida"

Mentrestant, "Un poble ha hagut de fugir davant el foc" és el titular del Frankfurter Allgemaine Zeitung (Frankfurt), que també destacava l'incendi forestal a Mallorca en la seva portada digital d'aquest diumenge.

"Parella d'alemanys rescatats dels incendis forestals a Mallorca" és el que remarca el Hamburger Abendblatt (Hamburg). El diari parla d'un "estat de pànic" a Andratx i del fet que el cos de bombers encara no tingui controlat l'incendi.

Finalment, "Estralls del foc a l'oest de Mallorca" és l'encapçalament de la informació sobre l'incendi que també destaca en portada el Süddeutsche Zeitung (Münich). Aquest rotatiu parla de la quantitat d'hectàrees cremades i assegura que Mallorca "conté la respiració" davant el foc descontrolat.

stats