Balears 07/08/2015

El Defensor del Menor investiga l'entrada de nins a la plaça de toros de Palma

Es suma a les denuncies fetes per Cort i Mallorca sense Sang

Ara Balears
1 min
Imatge facilitada per Cort en la que s'observen menors a l'arena de la plaça.

PalmaL'Oficina del Defensor del Demor investigarà l'entrada de menors a la plaça de toros de Palma a la corrida celebrada ahir.

L'organisme, encapçalat per Joan Marc Tur, ho ha anunciat mitjançant el seu compte de Twitter, explicant que l'actuació s'inicia d'ofici. Aquesta actuació es suma a l'obertura d'un expedient sancionador per part de l'Ajuntament de Palma o la denuncia que presentarà Mallorca sense Sang.

Els fets, del qual Cort disposa de proves, entre la que es troba la fotografia difosa pel president de l'entitat Fundación Nacional Círculo Balear, Jorge Campos, on apareix amb els seus fills, menors d'edat. L'entrada de menors a les places de toros està prohibida per la Llei 7/2013 d'activitats i la Llei 1/1993 de protecció animal.

Segons Cort, l'any passat també es va deixar entrar a la plaça de toros a menors amb ocasió d'una correguda. La regidoria que dirigeix Neus Truyol enviarà la informació de què disposa a la Policia Local i a Policia Nacional, així com a l'Oficina del Defensor del Menor.

stats