Filetejam la corbina, la desespinam i la tallam a bocins de ració. La marcam a la panxa per la banda de la pell uns minuts fins que quedi ben rossa. Per la banda de la carn la hi tenim just dos minuts. Acabam al forn uns minutets. Per fer el salmí, sofregim les verdures fins que agafin bon color. Ara hi afegim la tomàtiga i continuam a foc fort uns minuts, ho desglaçam amb el vi negre, abaixam el foc i ho coem mitja horeta, afegint-hi més vi si fos necesssari. En acabar la cocció, les verdures han de quedar cuites, sucoses però amb el vi pràcticament reduït. Ho passam pel passapurés i ho emulsionam amb un bon raig d’oli d’oliva verge. Per muntar el plat, hi posarem una cullerada de puré de salmí, a sobre la corbina, al damunt uns daus de mongeta, caparrot i carbassó barrejats amb la vinagreta i un parell de germinats de rabec coent. Bon profit!
INGREDIENTS
Una corbina
Una albergínia
Un carbassó
Una pastanaga
Una tomàtiga
Una patata
Una ceba
Mig litre de vi negre
Mongetes tendres
Taronja
Taparots
Germinats
Oli
Vinagreta, sal i pebre bo