Balears 22/06/2017

El CESAG gradua la primera promoció adscrita a la Universitat Pontifícia Comillas

Els alumnes són titulats d'Educació Infantil, Educació Primària, Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat i Relacions públiques

Ara Balears
1 min
CESAG-Graduación-2017-alumnos-Comunicación

PalmaEl Centre d'Ensenyament Superior Alberta Giménez (CESAG) ha celebrat aquest dijous la cerimònia de graduació de la primera promoció (2013-2017) de la Universitat Pontifícia Comillas ICAI-ICADE. Els alumnes són titulats en Educació Infantil, Educació Primària, Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat i Relacions institucionals.

De fet, a més de ser la primera promoció de Comillas, una altra de les novetats d'enguany és que s'han graduat els primers publicistes i relacions públiques d'un centre universitari de Mallorca. El rector, Julio L. Martínez, ha donat l'enhorabona als estudiants i ha agraït la "confiança" de les famílies. Ha defensat el dret a l'educació universal per lluitar contra les desigualtats i ha citat el papa Francesc: "Us ha de moure el desig de canviar el món, de transmetre valors, de deixar quelcom millor darrere del vostre pas per la Terra".

Els docents han gravat un vídeo homenatge a la graduació que han publicat a través de les xarxes.

stats